NOJE HOME & DOM – novosti su stigle!

Nöje Home&Dom je odlučio da uvede novine u svoj svakodnevni život.

Nakon što smo se mi u Nöje Home&Dom dobro porazmislili, a želeći da nastavimo sa svojim posebnim pristupom, došli smo do sledećih izmena i novina.

Prva novina je da smo uveli još jedan poseban brend u našu ponudu jedinstvenih i sofisticiranih dekorativnih predmeta za kuću. U pitanju je danski brend AYTM, koji će ekskluzivno kroz Nöje Home&Dom ponuditi našem tržištu poznatu jednostavnost danskog dizajna. U ponudi ćemo imati njihove pedantno dizajnirane vaze, svećnjake, činije ali i određene komade nameštaja.

Druga novina je da smo se posvetili dodatnom kvalitetu usluge koju pružamo tako što će se vreme posete klijenta zakazivati. Svaki klijent će imati mogućnost da zakaže vreme za sebe, gde će u prijatnom i drugačijem okruženju na miru moći da izabere baš ono što želi da bi svom domu dao posebnu i jedinstvenu notu.

Treća novina je da krećemo sa Nöje Hub koji će dozvoliti arhitektama i dizajnerima enterijera da u našem divnom prostoru imaju sastanke sa svojim klijentima i da se u našem Nöje Home&Dom osete kao kod kuće.

Naravno, nije sve ni u novinama. I dalje nastavljamo da radimo sa poznatim evropskim brendovima poput Nomona i Liu Jo Living koji konstantno plene svojim drugačijim sofisticiranim dizajnom.

Do skorog vidjanja,
Vaš Nöje Home&Dom, Vojvode Stepe 314
office@nojedom.com | +381 65 342 82 33 | https://nojedom.com/