MASS LIGHT  dekorativna rasveta

Svetlost je oduvek značila život pa tako i svaki prostor traži da se osvetli ne samo da bi se bolje videlo već i da bi ste uneli životnu toplinu u svaki prostor u kome boravite.

BRENDOVI KOJI OSVAJAJU TRŽIŠTE LEPOTOM I KVALITETOM

Još od „Aladinove lampe„ iz bajki, svetlost je predstavljala čaroliju i u mnogome igra značajnu ulogu u celokupnoj atmosferi i raspoloženju enterijera i eksterijera koji ne samo što osvetljava već i ukrašava.

Bez struje i osvetljenja život bi bio nezamisliv, tako zahvaljujući Nikoli Tesli koji je osvetlio čitavu planetu i osvetljavanje prostora  se razvijalo sve do današnjice i savremenog doba.

Ponosni smo da u ovom značajnom segmentu doprinosimo da upravo osvetljnje dolazi kroz naše modele lustera, svetiljki, visilica i drugih rasvetnih tela koje možete pronaći u našem bogatom asortimanu proizvoda dekorativne rasvete MASS LIGHT.

Savremeni trendovi današnjice u mnogome su učinili pravu revoluciju u osvetljavanju prostora kako u unutrašnjoj tako i u spoljašnjoj rasveti, a podjednako i u dekorativnoj koja sve više osvaja tržište svojim modernim formama koje ukrašavaju enterijere i eksterijere poput najlepšeg nakita svakog doma i prostora koji osvetljavaju.

Tim Mass Light  je tim koji osmišljava, proizvodi i distribuira proizvode koji odgovaraju tehničkim normama i savremenim dizajnerskim rešenjima koji mogu da zadovolje najrazličitije ukuse i stilove svakog kupca pa čak i onih najzahtevnijih kojima nije samo bitna forma i vizuelni doživljaj već i kvalitet izrade  i garancija trajnosti koji su najvažniji segment svakog našeg proizvoda, a koji su ujedno garancija poverenja svim našim klijentima.

Uspostavili smo standard ISO 9001:2008 “Menadžment kvaliteta”, TUV Austria te CE znak za proizvode prema Direktivi EU 2006/98/EZ “Direktiva o niskom naponu” i Standardu EN 60598-1:2008 “Svjetiljke – opšti zahtevi i ispitivanja”.

Poslujemo u 11 poslovnih jedinica MASS-light

U Doboju, Sarajevu, Derventi, Bijeljini, Trebinju, Banja Luci, Gračanici, Jelahu, Mostaru, Beogradu i Zagrebu.

Svakako osvetljenje je ključni deo svakog doma i svaki luster, svetiljka ili LED RASVETA je deo koji čini razliku, ne samo što osvetljava Vaš prostor već i upotpunjava Vaš enterijer i eksterijer čineći ga toplijim i privlačnijim ujedno i oslikavajući Vaš stil uređenja. Utiče na doživljaj prostorije da li ona odiše smirenošću, romantikom, otmenošću, savremenošću ili retro stilom, a to daje kompletnu sliku i artmosfere prostora. Stoga odabiru svakog komada rasveta treba pristupiti sa posebnom pažnjom .

Naši klijenti su naš prioritet i zato je TIM MASS LIGHT na usluzi sa dizajnerskim rešenjima i profesionalnim savetima u svim našim prodajnim salonima.

Naša ponuda je među najraznovrsnijom i najkvalitenijom na tržištu. Odgovaramo na sve zahteve od pojedinačnih kupaca do opremanja hotela, vila i svakog Vašeg projekta. Stručni tim MASS LIGHT stoji na usluzi. MASS LIGHT se izdvaja i po tome što smo kreirali vlastite brendove rasvete.

MASS-light, E-light i MSL.

Topla atmosfera koje kreiraju lampe i visilice sa svakim vašim korakom pozivaju na istraživanje različitih dizajnerskih rješenja. Neovisno o tome jeste li ljubitelji art deco stila dvadesetih, tražite raskošne lustere s mnoštvom kristala ili volite minimalizam i boju zlata MASS LIGHT je pouzdan i kvalitetan partner u odabiru ovog segmenta uređenja enterijera i eksterijera .