TRENDOVI U OPREMANJU ENTERIJERA ZA JESEN 2024 – MEŠAVINA STILOVA KOJIMA NE MOŽETE ODOLETI

Credit of jetclassgroup

Kako se boje listova menjaju, menjaju se i trendovi u dizajnu enterijera.

Ove jeseni, Jetclass sa ponosom predstavlja odabrani izbor luksuznih komada nameštaja, inspirisanih najnovijim trendovima sa vodećih međunarodnih sajmova kao što su Indeks Saudijska Arabija, Feria Habitat Valencia i Decorek London.

Unesite toplinu i eleganciju uz jesenje trendove dizajna

Fokus dizajna sezone je na stvaranju prostora koji kombinuju udobnost, eleganciju i funkcionalnost. Oslanjajući se na boje, teksture i veštinu izrade viđene na svetskim sajmovima i izložbama, Jetclass prikazuje svoju viziju kroz različite enterijere. Svaka soba oličava ključne jesenje trendove, spajajući klasičnu eleganciju sa modernim inovacijama. Jetclass kreira životni prostor dizajniran za opuštanje i luksuz. Roma modularna sofa i Roma puf, čine da svaka soba odiše udobnošću dok održava eleganciju. Dopunjujući ove komade, sa uglađenim Loft Side Tablom i savremenim Clover Coffee Tablom donosi funkcionalna i sofisticirana dizajnerska rešenja.  U međuvremenu, jedinstveni dizajn od Noho Side Tabla daje pojačansuptilan akcenat, stvarajući savršeni balans između klasičnog i modernog stila.Ovi komadi odražavaju jesenju sezonu – trend kombinovanja organskih teksturai smelih oblika, idealnih za vaš životni prostor koji postaje udobno utočište.

Jetclass donosi boje i atmosferu jeseni u enterijere kao što su kućna kancelarija, trpezarija i životni prostor sa najnovijim trendovima dizajna, inspirisanim najprestižnijim svetskim sajmovima. Ova nova kolekcija kombinuje tople i zemljane tonove sa luksuznim materijalima, hvatajući udobnu, ali prefinjenu estetiku sezone.

Otkrijte sve naše predloge za dekoraciju za ovu jesen.

jetclassgroup.com | jetclass.pt